NieuwsBatibouw

Verwarmen, koelen en ventileren. Bij ons draait alles rond het creëren van een aangenaam binnenklimaat, in alle seizoenen en in elke woon- en werkomgeving. Het is dus geen toeval dat onze Batibouw stand pure sfeer en gezelligheid uitstraalt.

De stand is opgebouwd rond een sfeervol ingerichte leefruimte. Zo kunt u in alle rust het aangename effect voelen én zien dat we met onze systemen beogen. Alle toestellen voor residentiële toepassingen zijn harmonieus in de stand geïntegreerd wat de beleving nog meer versterkt. Van een koele product-technische opstelling is geen sprake.

Onze stijlvolle wandunits krijgen dit jaar een centrale plaats. Ze worden allemaal samen voorgesteld, sommige in een gloednieuw design, op een ‘wall of fame’: een originele en overzichtelijke presentatie die toelaat de verschillende toestellen in één oogopslag met elkaar te vergelijken. De ‘wall’ past bovendien mooi in het geheel.

Op de stand worden naast de vertrouwde producten die al jaren hun deugdelijkheid bewijzen ook verschillende innovaties voorgesteld. De strak vormgegeven MSZ-LN wandunits, de Ecodan QUHZ CO2 warmtepomp en de VL-50, een ventilatie-unit type D voor wandopbouw, bijvoorbeeld. De strakke 4-weg cassette units en de MELCloud app voor de bediening en monitoring van de warmtepomp staan eveneens extra in het zonnetje.

Om u de efficiënte werking van de warmtepompsystemen te laten ervaren, is er ten slotte opnieuw een ‘beleefruimte’ in de stand ingebouwd. Daarmee bewijzen we ook dit jaar dat onze warmtepompen zelfs bij een koude onder -20°C nog steeds de energie uit de lucht moeiteloos kunnen omzetten in een aangename warmte. Wie overtuigd is, geniet dankzij de Batibouw cashbackactie een korting tot 420 euro op zijn aankoop. Mooi meegenomen! U vindt ons in Hall 12, nr. 115.


 

Batibouw
Batibouw
Batibouw
Cashback actie

Cashback actie